Pregled

Vaš ključ do online uspeha

Danas se moderan web sajt ne može zamisliti bez responsive koda, a obzirom da je broj mobilnih korisnika odavno prevazišao broj korisnika desktop računara – naši web sajtovi se dizajniraju od starta namenski za mobilne uređaje. Ogledalo i merilo uspešnosti našeg dizajna je povećano vreme zadržavanja korisnika na sajtu, povećan broj pregledanih strana po poseti, smanjena stopa izlaska sa početne strane (bounce rate) – što je sve merljivo Google Analytics aplikacijom.

Oblast stručnosti

Budite online prisutni

Strategija komunikacije

Strategija komunikacije je planirani pristup kojim organizacija ili pojedinac ciljano usmerava svoje poruke kako bi postigao određene ciljeve u komunikaciji. Ova strategija uključuje definiranje ciljnih publika, odabir komunikacijskih kanala, kreiranje relevantnih poruka i usklađivanje tonaliteta komunikacije s ciljevima kako bi se postigla željena percepcija ili akcija od strane primaoca poruke.

UX design

UX dizajn (ili dizajn korisničkog iskustva) je proces stvaranja digitalnih ili fizičkih proizvoda i usluga s fokusom na korisnike. Ovaj proces uključuje istraživanje korisničkih potreba, stvaranje intuitivnih interfejsa, testiranje korisničkih iskustava i kontinuirano poboljšanje kako bi se osiguralo da korisnici imaju pozitivno iskustvo koristeći proizvod ili uslugu. Cilj UX dizajna je olakšati korisnicima interakciju s proizvodom ili uslugom, čineći je efikasnom, prijatnom i zadovoljavajućom.

3D vizualizacija

3D vizualizacija je proces kreiranja trodimenzionalnih slika ili modela koji simuliraju stvarni svet ili apstraktne koncepte. Koristi se za prikazivanje objekata, prostora ili informacija na način koji omogućava dublje razumevanje i analizu. Često se primenjuje u različitim industrijama, uključujući arhitekturu, medicinu, video igre i inženjering, omogućavajući korisnicima da istražuju i interagiraju sa 3D svetom radi boljeg razumevanja i donošenja odluka.

Copywriting

Osmišljeni copywriting kombinuje kreativnost i marketinšku stručnost kako bi stvorio privlačne reklamne poruke koje efikasno komuniciraju prednosti proizvoda ili usluge, te time podstiču potrošače na donošenje odluke za kupovinu.

Foto i video produkcija

Video i audio produkcija treba da bude pažljivo planirana i izvedena kako bi se postigao visok kvalitet. Važno je da video produkcija bude vizualno atraktivna, sa dobro osmišljenim kadrovima, scenografijom i svetlom, kako bi se prenela željena poruka ili priča. Takođe, zvuk u video produkciji igra ključnu ulogu – treba da bude jasan, bez šuma i odgovarajući tonovi treba da prate sadržaj.

Front-end development

Za Front-end je važno je da bude ažuriran sa najnovijim trendovima i tehnologijama kako bi osigurali korisničko iskustvo da bude uvek najbolje moguće. Kroz pažljivu analizu dizajna i efikasno programiranje, naši front-end developeri čine web stranice i aplikacije funkcionalnima i privlačnima za korisnike širom sveta.

CMS

Sistem za samostalno ažuriranje web sajta (CMS)

Sistem za samostalno ažuriranje web sajta (admin panel, odnosno CMS) pravimo namenski za vaš web sajt. Sistem zasnivamo na wordpress platformi tako da ne zavisite od nas za dalji razvoj i ažuriranje. Ovakav sistem odlikuje izuzetno lako korišćenje i intuitivan user interface.

Back-end development

Back-end developeri se fokusiraju na razvoj komponenti koje rade „iza scene“ i omogućavaju funkcionalnost web aplikacije. To uključuje kreiranje servera, baze podataka, API-ja i logike koja upravlja podacima i poslovnom logikom aplikacije. Back-end developeri su odgovorni za osiguravanje da web aplikacija bude skalabilna, sigurna i efikasna.

Podrška 24/7

Podrška oko sajta obuhvata sve aktivnosti i resurse koji su namenjeni održavanju, poboljšavanju i efikasnom funkcionisanju web sajta. To uključuje tehničku podršku za rešavanje problema kao što su pad sistema, bagovi ili tehničke greške, ali i kontinuirano ažuriranje i optimizaciju sajta kako bi se osigurala brza i bezbedna navigacija za korisnike.

Sigurnost

Sigurnost web sajta je sveobuhvatna strategija i skup mera koje se primenjuju kako bi se zaštitili podaci, resursi i korisnici na veb stranici od potencijalnih pretnji i napada. To uključuje implementaciju različitih tehnoloških i proceduralnih rešenja, kao što su firewall-ovi, enkripcija, redovno ažuriranje softvera, složeni lozinki i praćenje aktivnosti kako bi se identifikovale i sprečile ranjivosti i neovlašćeni pristupi. Osim toga, edukacija osoblja i korisnika o bezbednosnim praksama takođe igra ključnu ulogu u očuvanju integriteta sajta. Sigurnost sajta je od suštinskog značaja kako bi se očuvalo poverenje korisnika i zaštitila reputacija organizacije.

Hosting

Hosting (ili web hosting) je usluga koja omogućava pojedincima, organizacijama ili kompanijama da postave svoje web stranice, aplikacije, ili druge online sadržaje na internetu. Hosting pruža infrastrukturu i resurse koji su potrebni da bi web sadržaj bio dostupan na internetu 24/7, što znači da korisnici mogu pristupiti tim sadržajima putem internetskog pregledača ili drugih aplikacija u bilo koje vreme.

Ne trošite vreme i novac na amatere

Želite iskusnu i posvećenu web agenciju sa preporukama. Za nesmetano funkcionisanje vašeg web sajta potrebna vam je prilagodljivost i svestranost digitalne agencije, sa kompaktnim i posvećenim timom, vama na raspolaganju.

Case Studies

Pridružite se ekipi koja pobeđuje

Oni su u nama pronašli dugoročnog partnera, red je na Vas.

Studio T je digitalna agencija koja .

Fascinirajte i zadržite korisnike vašeg proizvoda, podignete prodajne rezultate. Započnimo prekretnicu u vašem poslovanju.