Pregled

Naši kreativci za maksimalni učinak

Uz naš iskusni tim stručnjaka tu smo da vam obezbedimo ono što je neophodno da biste od svojih održavanih profila na društvenim mrežama mogli da dobijete: profilisan, profitabilan, prepoznatljiv i pozicioniran brend o kome se govori.

Oblast stručnosti

Budite online prisutni

Strategija nastupa na socijalnim mrežama

Specijalizovani smo za kreiranje strategija nastupa na socijalnim mrežama i obezbedićemo vam detaljan plan kojim ćete podići vrednost i prepoznatljivost vašeg brenda. Socijalnim mrežama se bavimo bukvalno od kada postoje i tokom ovih godina rada  spoznali smo kako korisnik “diše” i šta voli da vidi i pročita.

Kreiranje plana aktivnosti

Ključni faktor uspeha neke objave ili reklame na društvenim mrežama je upravo grafički kvalitet njenog vizuala. Prepustite nama osmišljavanje sadržaja, objava, kao i njihovo objavljivanje, zakazivanje i planiranje. Naši kreativci su tu da pomoću originalnih ideja izmame emocije kod korisnika.

Copywriting

Osmišljeni copywriting kombinuje kreativnost i marketinšku stručnost kako bi stvorio privlačne reklamne poruke koje efikasno komuniciraju prednosti proizvoda ili usluge, te time podstiču potrošače na donošenje odluke za kupovinu.

Foto i video produkcija

Video i audio produkcija treba da bude pažljivo planirana i izvedena kako bi se postigao visok kvalitet. Važno je da video produkcija bude vizualno atraktivna, sa dobro osmišljenim kadrovima, scenografijom i svetlom, kako bi se prenela željena poruka ili priča. Takođe, zvuk u video produkciji igra ključnu ulogu – treba da bude jasan, bez šuma i odgovarajući tonovi treba da prate sadržaj.

Facebook i Instagram plaćeno oglašavanje

Usluga obuhvata:

  • Intervjuisanje klijenta i kreiranje strategije online oglašavanja na Facebook-u i Instagramu
  • Definisanje ciljne grupe korisnika
  • Odabir tipa kampanje na Facebook-u
  • Kreiranje oglasnog teksta
  • Grafička obrada za potrebe kreiranja reklame
  • A/B testiranje reklamnih poruka i banera
  • Dnevno praćenje statistike i efikasnosti
  • Savetovanje i planiranje budžeta
  • Modifikacija kampanje po potrebi
  • Generisanje izveštaja

Newsletter/E-mail marketing kampanje

Reklamne kampanje putem e-mail marketinga odnosno newsletter-a možemo realizovati na osnovu unapred pripremljene baze korisničkih email adresa koju nam dostavljate.

Case Studies

Pridružite se ekipi koja pobeđuje

Oni su u nama pronašli dugoročnog partnera, red je na Vas.

Ne trošite vreme i novac na amatere

Želite iskusnu i posvećenu web agenciju sa preporukama. Za nesmetano funkcionisanje vašeg web sajta potrebna vam je prilagodljivost i svestranost digitalne agencije, sa kompaktnim i posvećenim timom, vama na raspolaganju.

Studio T je digitalna agencija koja .

Spremni da se „socijalizujete“? Ostanite povezani sa Vašim korisnicima.