Pregled

Efikasna komunikacija

Video omogućava kompanijama da ispričaju svoju priču na emotivan i inspirativan način. To može pomoći u izgradnji poverenja i lojalnosti među kupcima. U današnjem digitalnom svetu, kompanije koje efikasno koriste video produkciju imaju konkurentske prednosti. Kvalitetan video sadržaj može pomoći kompaniji da se izdvoji iz mase i privuče pažnju potencijalnih kupaca.

Oblast stručnosti

Snovi na ekranu

Post produkcija

Post produkcija je faza u procesu stvaranja audiovizualnih sadržaja, kao što su filmovi, televizijski programi, reklame, video igre i drugi mediji. Ova faza dolazi nakon završetka snimanja ili produkcije sadržaja. Glavni cilj post produkcije je poboljšati i dovršiti materijal koji je snimljen tokom produkcije kako bi se postigao konačan proizvod visokog kvaliteta.

Uključuje različite korake i procese, uključujući:

  1. Montaža: Montaža je proces sastavljanja različitih snimaka i scena kako bi se stvorila koherentna priča. To može uključivati rezanje, prelaze, dodavanje zvuka i glazbe te organizaciju materijala.
  2. Zvuk: Dodavanje, uređivanje i miksiranje zvuka je ključni dio post produkcije. To uključuje dodavanje dijaloga, efekata zvuka i glazbe kako bi se stvorila emocionalna i audiovizualna atmosfera.
  3. Vizualni efekti (VFX): U post produkciji se često koriste vizualni efekti kako bi se stvorile scene ili elementi koji nisu mogli biti snimljeni u stvarnom okruženju. Ovo može uključivati ​​CGI (računalno generirane slike) i druge tehnike.
  4. Kolor korekcija: Ovaj proces se koristi za prilagodbu boja i osvjetljenja snimaka kako bi se postigao određeni izgled ili estetika.
  5. Titlovi i grafički elementi: Dodavanje titlova, animacija, grafičkih elemenata i ostalog teksta ili grafike na video materijal.
  6. Finalni zvuk i miksiranje: Konačno, zvuk se miksira tako da sve komponente zvuka (govor, glazba, efekti) budu uravnotežene i kvalitetne.
  7. Kvaliteta i kontrola kvaliteta: Provjeravanje i osiguranje da konačni proizvod ispunjava standarde kvalitete i tehničke specifikacije.

Korporativni video

Korporativni promo video je kratki video sadržaj koji je namenjen promociji ili predstavljanju određene kompanije, organizacije ili brenda. Ovaj video se obično koristi u poslovne svrhe kako bi se privukla pažnja potencijalnih klijenata, investitora, zaposlenih ili javnosti. Ključna svrha korporativnog promo videa je da prenese ključne informacije o kompaniji ili proizvodima/uslugama koje nudi, istakne njene vrednosti, misiju, viziju i različite prednosti u odnosu na konkurenciju.

Snimanje dronom

Širina i raznolikost naših vidika je put do neponovljivog čulnog doživljaja i neizostavnog poslovnog uspeha. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i dronovima, svim foto i video materijalima udišemo nov život koji se zagarantovano nastavlja u mašti posmatrača.

Autorska prava

Uz fotografije koje dobijate od nas zagarantovana su vam i ekskluzivna prava da je koristite prema vašoj želji i potrebama, bez bojazni da je ona već negde upotrebljena ili iskopirana. Svaki posao koji naš studio radi ima pravnu pozadinu maksimalno štiteći naše klijente i pružajući im profesionalno i sigurno iskustvo saradnje sa nama.

Ne trošite vreme i novac na amatere

Želite iskusnu i posvećenu web agenciju sa preporukama. Za nesmetano funkcionisanje vašeg web sajta potrebna vam je prilagodljivost i svestranost digitalne agencije, sa kompaktnim i posvećenim timom, vama na raspolaganju.

Pridružite se ekipi koja pobeđuje

Oni su u nama pronašli dugoročnog partnera, red je na Vas.

Studio T je digitalna agencija koja .

Fascinirajte i zadržite korisnike vašeg proizvoda, podignete prodajne rezultate. Započnimo prekretnicu u vašem poslovanju.