Pregled

Pomažemo brendu da bude tamo gde treba

Vizuelni identitet, u marketinškom smislu, predstavlja skup elemenata koji se koriste kako bi se grafički predstavila i prepoznala određena marka, proizvod, ili organizacija. Ovaj identitet pomaže u stvaranju prepoznatljivosti i memorabilnosti brenda kod ciljne publike, što može doprineti jačanju pozicije na tržištu.

 

Bilo da krećemo od nule ili postojećem identitetu dajemo novi sjaj, tu smo da kreiramo vizuelni identitet koji je sinhronizovan sa svim vašim dugoročnim planovima i u potpunosti oslikava ono što želite da predstavljate.

 

Kao agencija, sve što radimo je fokusiranje na pojednostavljenju i razjašnjavanju brenda, ko ste i za šta se zalažete. Novi identitet radimo u više dizajn predloga, sa neograničenim brojem iteracija, u vektorskom formatu, počevši od nule.

Oblast stručnosti

Reč „Identitet“ govori sve

Logotip

Logotip treba biti jedinstven i lako prepoznatljiv. Kroz ponavljanje i upotrebu na različitim marketinškim materijalima, logo postaje simbol koji kupci brzo povezuju s određenim brendom ili proizvodom.

Vizuelni identitet

Vizuelni identitet je ključni aspekt brenda ili organizacije koji se odnosi na način na koji se predstavlja vizuelno prema svojoj publici, klijentima ili korisnicima. Ovo uključuje sve vizuelne elemente koji se koriste kako bi se prenela određena poruka, vrednosti i identitet organizacije. Vizuelni identitet pomaže da se brend razlikuje od konkurencije i stvara prepoznatljivost među potrošačima.

Knjiga Standarda

Knjiga grafičkih standarda, kao najveća instanca vizuelnog nastupa jedne kompanije je takođe nešto što možemo izvesti. U dogovoru sa klijentom, definiše se izgled kompletnog dijapazona grafičkih proizvoda, iscrtava se jedinstveni font, definišu se stroga pravila upotrebe brendinga.

Pozicioniranje brenda

Bilo da ste novi igrač na tržištu ili iskusan veteran koji traži „svežu krv“, mi živimo za to da razvijemo sisteme identifikacije sa dugoročnom vizijom i strategijom. Vizuelno pripovedanje priče je najfinije…i najkrupnije.

Pridružite se ekipi koja pobeđuje

Oni su u nama pronašli dugoročnog partnera, red je na Vas.

Studio T je digitalna agencija koja .

Fascinirajte i zadržite korisnike vašeg proizvoda, podignete prodajne rezultate. Započnimo prekretnicu u vašem poslovanju.