ITN Group

ITN Group – inženjering i razvijanje agrobiznisa

 

Kompanija ITN Group osnovana je kao porodična firma 1992. godine. Nastala sa vizijom modernizacije i povećanja efikasnosti u poljoprivredi i prehrambenoj industriji – ITN Group danas važi za regionalnog lidera u:

 

  • Specijalizovane mehanizacije za poljoprivredne proizvođače – ITN AgroTech.
  • Inženjering kompletne opreme za industriju hrane i pića – ITN FoodTech.
  • Preradi, pakovanju i distribuciji zamrznutog voća – ITN Eko Povlen.

 

Ambalaže za smrznuto voće

Kvalitetna i lepa ambalaža je ono što u deliću sekunde opredeljuje kupca za jedan proizvod u odnosu na drugi. Ambalaža kroz sam dizajn ambalaže ostvaruje prvu komunikaciju sa potencijalnim kupcem. To je ono što smo uspeli da izvedemo, da uz kvalitet samog proizvoda kupac se iznova vraća AllFresco proizvodu.

 

 

Rollup baneri

U nekoliko navrati bili smo zaduženi za realizaciju roll-up banera. Naš deo realizacije je bio kompletan, po sistemu ključ u ruke.

Vizit karte

Držeći se korporativne knjige standarda, osmislili smo rešenje za štampu vizit karti. Ovo rešenje uz našu realizaciju u štampi obišlo je svet jer ih ITN Group koristi u gotovo svim kancelarijama na području Evrope, Azije i Bliskog istoka.

Kalendari i notesi

ITN Group svake godine štampa promo materijal za potrebe raznih događaja koje organizuju tokom godine. Mi smo kao i uvek zaduženi za praćenje i realizaciju štampanog materijala

 

 

Brending vozila

Brendiranje vozila je odličan vid reklamiranja. Brendirano vozilo jača brend kuće 24/7. Bilo da Vaše vozilo cirkuliše po gradu, ili je parkirano, non-stop promoviše ponudu za usluge i proizvode iz Vašeg asortimana.

Studio T je digitalna agencija koja .

Hajde da uradimo nešto za vas i unapredimo vaše poslovanje