DJ City Vista Luxury Apartments

DJ City Vista Luxury Apartments

DJ City Vista Luksuzni apartmani su jedni od najposećenijih apartmana u Beogradu, sa neverovatnom lokacijom i pogledom na strogi centar Beograda.

 

 

Vizuelni identitet

Veliki je izazov bio upustiti se u osmišljavanje vizuelnog identiteta za jedan ovakav objekat. Uz odličnu međusobnu komunikaciju i jasne želje klijenta veoma brzo smo došli do željenog efekta i finalnog izgleda logoa kao i kompletnog štampanog materijala potrebnog za funkcionisanje u poslovnom svetu.

 

Ključ u ruke

 

U okviru našeg paketa vizuelnog identiteta, uradili smo rešenja za: memorandum, vizit kartu i  kovertu.

Namenski web sajt

 

Namenski web sajt podrazumevao je da se kompletno od nule uradi jedinstveni sajt sa integracijom sistema za rezervacije. Na osnovu dostavljenog copywritinga urađen je sadržaj upakovan u oblik koji je u tom trenutku postao trend seter u regionu.

 

Fotografisanje apartmana

 

Zatvorenom prostoru smo dali širinu otvorenog, a otvorenom uvodimo red, oblike i dajemo koncept.

Da bismo ispričali kompletnu priču luksuznih apartmana, bilo je potrebno prestaviti svaku njenovu dimenziju.

Vizit karte

 

Vizit karte su morale da prate novi premium dizajn i materijale koji su korišćeni na svim ostalim grafičkim proizvodima u novom identitetu: pamučni papir i ručno otisnute bronzane folije, u kombinaciji sa otisnutom blindruk tehnikom.

 

Dizajn entrerijera

 

Za dizajn na vratima se može reći da je sveden i jasan. Dizajn se zasniva na tipografiji sa ubačenim grafičkim elementima poput vektorske ilustracije.

 

Studio T je digitalna agencija koja .

Hajde da uradimo nešto za vas i unapredimo vaše poslovanje