Green Medic

Green Medic

 

Farmaceutska kuća Green Medic d.o.o. Beograd je izazovni projekat za srpsko tržište. Green Medic su pravi ljudi koji su transportovali visoko kvalitetne lekove i izgradili ultramoderni brend.

Packaging (Dizajn proizvoda)

 

Ovo nije samo biznis ili ti mala porodična firma, to je potpuno novi format farmaceutike, za koji je potreban pristup novog dizajna. Njihova ciljna publika sastoji se pre svega od inteligentnih potrošača sa prosečnim primanjima, koji cene kvalitet proizvoda, kao i njegov dizajn. Isključujući fiksaciju na tržišnim standardima iz našeg radnog procesa, fokusirali smo se i na stvaranje logotipa, ali i o suštini proizvoda, koji se ogleda u čistom dizajnu bez prekomernih detalja. Pokazujemo da logotip brenda nije srž proizvoda, srž je njegov kvalitet. Glavna ideja dizajna ambalaže zasnovana je na tipografiji, gde su inicijalna slova proizvoda centralni elementi dizajna.

Web sajt

 

Web sajt je čist korporativni, optimizovan za mobilne uređaje (responsive), sveden, informativan i jednostavan za korišćenje. Ažuriranje se vrši pomoću custom CMS sistema.

Kancelarijski repromaterijal

 

Prateći Green Medic vizuelne standarde, realizovali smo štampu na kancelarijskom repromaterijalu. Držeći se korporativne knjige standarda, osmislili smo rešenje za štampu vizit karti sa UV lakom.

 

 

Promo materijal

 

U nekoliko navrati bili smo zaduženi za štampu i realizaciju lifleta i roll-up banera. Naš deo realizacije je bio kompletan, po sistemu ključ u ruke.

Studio T je digitalna agencija koja .

Hajde da uradimo nešto za vas i unapredimo vaše poslovanje